Sport

Výsledky fotbalového víkendu

Na závěr výhra v Bystřici

 

V posledním kole se muži představili v Bystřici n. P., kde jsme porazili domácí béčko 3:1. Hrál se bezstarostný fotbal a úroveň zápasu odpovídala tomu, že to byl zápas poslední a o nic nešlo:-). Branky vstřelili M. Dvořák, M. Zobač a P. Borovský, sestava: A. Hlaváč - Petr Sedlák, M. Dvořák, P. Borovský, Z. Novotný - J. Štěrba, L. Bednář, R. Holeš, V. Dostál - Pavel Sedlák, M. Zobač, střídali M. Zavadil, Jar. Prüger

 

Konečná tabulka OP 2018/2019

 

  1. Hamry nad Sázavou
  2. Svratka
  3. Bobrová
  4. Rozsochy
  5. Nová Ves B
  6. Křižanov
  7. Bory
  8. Dolní Rožínka
  9. Křoví
  10. Bystřice n. P. B
  11. Radostín nad Oslavou
  12. Jívoví
  13. JIMRAMOV
  14. Ujčov

 

do krajské 1.B třídy postupují Hamry a Svratka, do 3. třídy sestupuje Ujčov, do OP postupuje Osová Bítýška, z kraje sestoupil Štěpánov, třetí nový účastník ještě není znám. Začátek nové sezóny bude 11.8.

 

krátké zhodnocení hrajícího trenéra P. Borovského:

 

Po podzimu bylo jasné, že nás čeká souboj o poslední místo s Ujčovem. Podařil se nám však vstup do jara a po nějakém pátém jarním kole bylo jasné, že poslední místo zůstane Ujčovu. Celkem brzy bylo také rozhodnuto o tom, že sestoupí jenom poslední celek, takže jsme mohli hrát bez zbytečných nervů. Oproti podzimu jsme uhráli dvojnásobný počet bodů a s celkovým ziskem 22 bodů panuje spokojenost. Jistě je stále na čem pracovat, ale dovolím si tvrdit, že jsme odvedli dobrý kus práce a já všem spoluhráčům děkuji. I když některé prohry byly vysoké, tak i v těchto zápasech makali všichni naplno a co se týče přístupu k zápasům nemám klukům co vytknout. Horší už je to s přístupem k tréninku a to je také hlavní důvod, že výsledky nebyly ještě lepší. 

Soutěž opouštějí dvě jasně nejlepší mužstva, uvidíme jak se sestupem srovná Štěpánov, jak na tom budou nováčci, je možné, že příští ročník bude ještě vyrovnanější než letošní.

Závěrem chci poděkovat všem, kteří se na chodu klubu jakýmkoliv způsobem podílejí. Šemíkovi, Kamilovi a Petrovi za vzornou obsluhu v boudě, Městysi Jimramov a firmě A. Čupra za finanční a materiální podporu a také všem věrným fanouškům, které jsme doufám alespoň někdy fotbalem potěšili.

Kontakt

Městys Jimramov
Náměstí Jana Karafiáta 39
59242 Jimramov

IČO: 00294471
DIČ: CZ00294471
č.ú.: 1623470329/0800 ČS

Datová schránka: pe9b4j8
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Telefon: 566 562 516

Úřední hodiny

Po: 7-12 13-16
St: 7-12 13-17
Čt: 7-12


Provozní doba
Mimo uvedené úřední hodiny bude úřad uzavřen.

Náhodná fotografie

nahodna-fotografie-5.jpg

Videospot Jimramov

CZECHPOINT

Vaše místo pro komunikaci s veřejnou správou a institucemi

Právě přítomno: 144 hostů a žádný člen

smaller font reset font larger font

© 2017 Městys Jimramov. Návrh a realizace: Bc. Vítek Kratochvíl

Hostujeme u Webhostig C4