Sport

Výsledky fotbalového víkendu

Starší přípravka sehrála v sobotu na domácím hřišti zápasy proti Moravci a Počítkám. S Moravcem se i podruhé v sezóně kluci trápili, ale nakonec vybojovali výhru 4:2 (D. Čupr, Š. Peňáz, Josef Satorie, Jan Satorie). Proti Počítkám naopak předvedli výborný výkon a vyhráli 9:4 (M. Sedlák 4, D. Šimon 3, J. Bureš, Jan Satorie). Stále tedy procházejí soutěží bez ztráty bodu. Zápasů se zúčastnili: Josef Satorie, M. Bukáček, F. Chládek, D. Čupr, Š. Peňáz, J. Bureš, R. Ondrůch, P. Podsedník, Jan Satorie, M. Sedlák, D. Šimon a O. Borovský.

 

Dorostenci nastoupili proti vedoucímu týmu tabulky, Radešínské Svratce, pouze v devíti hráčích a přes dobrý, bojovný výkon podlehli 4:7 ( A. Bureš 2, T. Gregor, Jan Prüger). Kluci doplácí na katastrofální přístup některých spoluhráčů a tomu bohužel odpovídají i výsledky. Mají určitě navíc...

 

Muži doma, stále stejná písnička, prostě to není ono. Je pravda, že včerejší soupeř z Hamrů byl velmi kvalitní a náš výkon měl stoupající tendenci, ale navíc než remízu 1:1 to nestačilo. Snad jsme promoklé fanoušky potěšili alespoň tím, že jsme bojovali až do konce zápasu. Branku vstřelil M. Dvořák. Sestava: A. Hlaváč - J. Sedlák, M. Dvořák, P. Borovský, Z. Novotný - V. Dostál, L. Bednář, J. Buchta, P. Nykodým - O. Černý. Pavel Sedlák. Střídali: L. Zavadil, P. Krejčí, J. Prüger.

 

Tento víkend jede v sobotu přípravka do Rožné k posledním dvěma zápasům, které rozhodnou o tom, zda udrží první příčku po podzimní části. Soupeřem bude Svratka a domácí Rožná. Dorost hraje jako jediný doma a to v neděli od 12 hodin proti Štěpánovu. Muži zajíždějí v neděli k těžkému utkání do Věchnova. Začátek utkání je v 15 hodin. Děkujeme za podporu!!!

Kontakt

Městys Jimramov
Náměstí Jana Karafiáta 39
59242 Jimramov

IČO: 00294471
DIČ: CZ00294471
č.ú.: 1623470329/0800 ČS

Datová schránka: pe9b4j8
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Telefon: 566 562 516

Úřední hodiny

Po: 7-12 13-16
St: 7-12 13-17
Čt: 7-12


Provozní doba
Mimo uvedené úřední hodiny bude úřad uzavřen.

Náhodná fotografie

nahodna-fotografie-15.jpg

Videospot Jimramov

CZECHPOINT

Vaše místo pro komunikaci s veřejnou správou a institucemi

Právě přítomno: 29 hostů a žádný člen

smaller font reset font larger font

© 2017 Městys Jimramov. Návrh a realizace: Bc. Vítek Kratochvíl

Hostujeme u Webhostig C4